Briller

3/7-12:
Kære Sten
Vi vil meget gerne takke for den store hjælp, som vi fik i lørdags i forbindelse med at vores søns spritnye briller var blevet væk i haven. Der er vores oplevelse, at både hunde og hundeføren leverede en imponerende indsats - de arbejdede sig grundigt og systematisk gennem hele haven og selv da de i første omgang ikke fandt brillerne, kom de igen senere på aftenen for at gøre endnu et forsøg. Udover at vi naturligvis er super taknemmelige for at det lykkedes at finde brillerne i anden omgang, så er vi også rigtig glade for at ha' oplevet den respekt og forståelse, som arbejdet med hundene tydeligt bar præg af. Jeg håber, at du vil have ulejlighed med at videresende vores hilsen til Linda. Jeres søgetjeneste har hermed vores varmeste anbefaling.
Med venlig hilsen
Nicolas & Therese Llambias
Køberupvej 18
4700 Næstved