Nyt fra formanden

Omstændighederne har gjort det sådan, at i igen må trækkes med ”Nyt fra formanden”.

Jeg vil gerne takke jer alle for valget, og love at jeg vil gøre mit til, at Skovbo afdeling også fremover vil være en god og hyggelig klub at komme i.  En klub med godt miljø, god stemning, og ikke mindst en klub hvor alle skal føle sig velkommen, medlemmer som gæster.

Alle i den nye bestyrelse er indstillet på at se fremad, komme videre, og fokusere på det vi er her for, nemlig: hundetræning, godt kammeratskab og ikke mindst en god klub, gode faciliteter, gode arealer, hyggeligt samvær og en god og stærk konkurrenceklub der opfylder foreningens formålsparagraf.

Jeg anderkender at vi ikke alle kan elske hinanden, og jeg anderkender at vi alle er forskellige personligheder, men jeg anderkender ikke, at men ikke taler ordentligt og sobert til hinanden, uagtet vores rolle i foreningen.

Hvis tonen i klubben ikke er god, vil vi aldrig få en god klub at være i, og personligt er jeg ikke interesseret i at være formand i en klub hvor tonen og miljøet ikke er i orden.

Så derfor vil jeg opfordre alle til IKKE at tale grimt om andre, IKKE være ”sjov” på andres bekostning, IKKE komme med dumsmarte bemærkninger om andre klubmedlemmer, men derimod hjælpe dem ”man” syntes gør tingende forkert !

Vi må være en sammentømret enhed, hvor det ikke er ”dem mod os”.   Den holdning er helt forkert, og  uacceptabel, og er ikke en del af det at være Skovboer.

På denne måde vil undgå at der kommer vandrehistorier, og mærkværdige rygter om det ene eller andet ! Fokuser i stedet på det vi er her for, nemlig hundetræning/konkurrence, fremfor at granske i andres gøren og laden.

Hvad er det jeg vil sige med alt dette ?   Jo -  ganske enkelt bliver vi Danmarks bedste klub, med de dygtigste hundeførere og de dygtigste hunde, og den klub der fostre flest DM deltagere, hvis vi alle bruger alle vores tid og kræfter på at dygtigøre hinanden og hjælpe hinanden.

Jeg vil opfordre alle medlemmer til at se lidt længere end til egen næse!  Se på de fantastiske faciliteter klubben råder over, se på de fantastiske arealer vi råder over, se på de fantastiske dygtige klubmedlemmer vi har i Skovbo.  Intet af dette er kommet af sig selv, men bygget op over årtier af gode og loyale klubkammerater, hvoraf mange af dem stadig er aktive i klubben.

Intet gør sig selv, ej heller pasning af vores have, rengøring af vores dejlige klubhus, opfyldning af køleskab, tømning af skraldespand, rengøring af kaffemaskine, hjemmeside og meget meget mere som skal til for at den daglige gang i Skovbo fungere.  Så giv gerne en hånd med, og er du i tvivl om hvad der evt. trænger hjælp til, så spørg endelig. Vi har brug for alle medlemmers hjælp i det daglige som ved konkurrencer.

Vi har så mange dygtige hundeførere og instruktører i Skovbo, at det bliver en sand fornøjelse at følge jer alle i fremtiden. Ikke mindst alle de nye medlemmer der er kommet til de sidste år. Det er en fornøjelse at se jer alle i klubben, og jeg ved at i er i trygge hænder hos de gode og dygtige kåringsinstruktører som klubben råder over.

August og september måneder er DM måneder.   Udtagelser og DM er kulminationen på et helt års træning, og jeg mærker på stemningen i klubben, at tiden for udtagelserne nærmer sig med hastige skridt.

Jeg er ikke i tvivl om at Skovbo også i år får udtaget hunde og hundeførere til årets DM i Nykøbing F.      Hvor mange og hvem, kan jeg naturligvis ikke vide J  men ofte er det sådan, at træningsindsats og held hører sammen, så mon ikke der er gode chancer igen i år ?   Men uanset hvem, og uanset hvor mange, så vil jeg igen i år opfordre alle Skovbomedlemmer til at opleve et DM og komme og støtte klubkammeraterne fra Skovbo, specielt i år hvor DM afholdes lige rundt hjørnet.

Kør en tur til Nykøbing om fredagen og oplev stemningen ved indmarchen, kom og oplev kammeratskabsaftenen, kom lørdag og se konkurrencen, kom om søndagen og se konkurrencen og Dm deltagerne blive hædret kl 17.00.  Deltag i festaftenen og pokaloverrækkelsen søndag aften.    Deltag i fuldt program og overnat på Hotel Nørrevang.    Ja mulighederne er mange, men kom og snus til det i nogle timer eller fuldt program.. Valget er dit, men jeg syntes det skal opleves.  Det er måske dig der har behov for støtte til DM næste år ?

2014 er også året hvor Skovbo afdeling kan fejre 40 års jubilæum. Den præcise dato er d. 23. september, hvilket er en tirsdag. Derfor har vi valgt at markere dagen lørdag d. 20. september i klubben.  Vi har inviteret de omkringliggende klubber, samt vores lodsejere og vores kontaktpersoner fra Køge kommune, og der vil naturligvis være lidt til halsen samt noget underholdning/opvisning i løbet af dagen.  Indbydelse kan ses i sidste Politihunden samt her på hjemmesiden.

Tirsdag d. 23. september vil der for klubbens medlemmer og familie være åbent hus i klubben fra. Kl. 19.00. Mere information om dette på hjemmesiden snarrest.

Jeg vil ønske alle de medlemmer der stiller op i årets udtagelser held og lykke, og glæder mig til at se jer, samt mange andre Skovbo medlemmer til DM i Nykøbing.

Slutteligt vil jeg lige komme lidt ind på at DCH har fået træningsplads på Pilebækgård, samt at deres klubhus bliver flyttet til Pilebækgård, muligvis ved Gefions lade, eller de får tilbudt et andet lokale.  For at der ikke skal opstå misforståelser har jeg nyligt være til møde med Køge kommune, og jeg vil her ridse op hvor vi træner og hvor de træner.     Vi træner hvor vi altid har gjort, nemlig primært i vores have, på grunden bag haven samt på flyvepladsen i samråd med flyveklubben.   Disse steder træner DCH ikke, ej heller når vi ikke er der.  DCH træner på den ”nye” plads ved Gefions lade til venstre for flyvepladsen, så fremover er der ingen fra PH der træner der.  Det er vigtigt at vi overholder dette, således vi kan opretholde et godt naboskab til vores nye naboer.   Kommunen vil sætte et skilt op ved Amerikanerbilklubben der viser at adgangen til DCH bliver venstre om og ikke gennem gården. Der er i forvejen rigeligt med trafik på Pilebækgård når der er aktivitet i flere klubber på en gang.

Dette var lidt information om hvad der sker i og omkring klubben, og jeg vil forsøge at kommunikere nyheder og relevant information ud til medlemmerne så hurtigt som det er muligt, og er der noget du som medlem er i tvivl om, vil vide, eller har ”hørt” , så kom endelig og spørg. Bestyrelsen er til for medlemmerne, så kom gerne med gode ideer, gode tiltag eller gode initiativer

Dette var så mine glam for denne gang.

Sten