Kultur aften – Borup

Det var en meget våd aften i Borup, men trods meget regn var der utrolig mange mennesker i byen og godt med besøgende hos os, ingen tvivl om at Ollie var et godt trækplaster, der var en stor interesse for at høre om vores program m.m. især for børn

Vi viste lidt bidearbejde med Jessie og eller gik det på hvordan man træner en hvalp op i vores program

Der var en del der var over for at spørge hvor ham den flinke politimand der plejer at være der var henne.

Jeg havde en aftale med Keld Andersen (hundeføre) fra Midtsjællands politi  om at de ville kigge forbi hvis der var tid til det, men der var jo Køge festuge så han kunne med stor sandsynlighed sige at der ikke blev tid, men det er ok det gik godt også uden en bil med blåt blink på taget.

Hilsen

Jackie Jensen

IMG_3197 IMG_3198 IMG_3199 IMG_3200