PHF-mesterskab

PHF-mesterskab indkaldelse 2015

Hermed inviterer PHF-nyt til årets PHF-mesterskab, som i år vil blive afholdt af Næstved afdeling søndag den 12. april 2015 kl. 7.00.

I inviteres til at stille med 2 unghunde og skal ligeledes stille med dommere og figurenter ifølge skemaet nedenfor. Selv om jeres forening ikke har mulighed for at stille med hunde, skal i stille med de ønskede dommere og figuranter. Hvis dommere eller figuranter på dagen er syge, skal i selv sørge for at finde en afløser.

Hunde der på sidste tilmeldingsdag er registreret som unghunde kan deltage, uanset resultatet af den efterfølgende unghundeoprykning. Har I ikke navnene på hund/fører før efter unghundeoprykningen, så oplys bare hvor mange hunde i stiller med og send navnene når I ved det.

Tilmelding skal ske til Tina Kværnø SENEST 21/3:

- pr. telefon 22 24 40 25

- eller pr. e-mail: thjk@mail.dk

 

Forening Antal dommere Antal figuranter
Næstved 2 2 til spor
Vordingborg 1 1
Østsjælland 1 1
Slagelse 1 1
Ringsted 1 1
Roskilde 1
Skovbo 2
Holbæk 2 1
Kalundborg 1 1

Skriv et svar