Fra den ny formand.

Kære Skovboere.

Efter generalforsamlingen i søndags ser bestyrelsen sådan ud:

Formand: Keld Andersen, Sekretær: Finn Andersen, Kasserer: Annitha Johannesen, medlemmer: Martin Svane og Torben Nielsen. Suppleanter er: Jytte Pedersen og Peter Bonde.

Vi, der var på valg og blev valgt, siger tak for jeres stemmer og tak til dirigenten for en vel gennemført generalforsamling med over 40 deltagere.

Tak til de, som forlod bestyrelsen, og de, som har haft ekstraordinære opgaver i den gamle bestyrelse, de har ført Skovbo gennem en vanskelig periode på bedste vis.

Jeg er endnu afhængig af hjælp for at skrive til jer på hjemmesiden, men det kommer ikke til at vare længe. Vi skal have afklaret problemerne med hjemmesiden hurtigst muligt. Indtil da må vi bruge de funktioner, som virker.

Den ny bestyrelse har endnu ikke været samlet grundet ferier. Der har ikke været nogen egentlig overdragelsesforretning, så jeg skriver helt på egne vegne, men er sikker på at resten af bestyrelsen vil bakke op.

Vi skal videre efter 2 lidt turbulente år, men som jeg allerede har været inde på, så har de, som blev i deres bestyrelsesarbejde, ført Skovbo videre, så vi er i super form. Vi er stadig en meget stor og velfungerende afdeling, som vi alle har et ansvar for at føre videre efter Dansk Politihundeforenings formålsparagraf og i dens ånd.

I får ikke mange formaninger fra os, men vi forventer selvfølgelig, at alle medlemmer vil bidrage med det, som hver især har mulighed for, også med en saglig kritisk tilgang. Vores bestyrelsesarbejde vil være transparent og åbent, og vi både ønsker og håber på mange forslag til forbedringer.

Når vi fordeler opgaverne mellem os i bestyrelsen, vil der være mange funktioner, det ikke vil være muligt at rumme, og som derfor skal udføres uden for bestyrelsen. Vi håber, at mange vil deltage i udvalg eller i engangsprojekter. Det vil I høre mere om.

Mange opgaver tænger sig på lige nu. Forårskonkurrencesæsonen er i gang. Kåringsholdene er startede. Vi må planlægge for lydighedshold. Også praktisk og organisatorisk er der opgaver. Pladsen skal vedligeholdes og udbygges. Der indføres nyt medlemskartotek m.v., som også pålægger os nye arbejdsopgaver.

Skovbo afdeling betyder meget for rigtig mange. Jeg er sikker på, at det også gælder for de, som for tiden er trådt lidt ud i skyggen. Så, kom frem i lyset og deltag i klublivet. Skovbo afdeling har altid kunnet rumme alle med en oprigtig interesse for vor sport.

Keld Andersen.

PS: Husk nu at tilmelde jer til forårets konkurrencer, ikke kun som hundeførere, men også i funktioner som dommere og figuranter. Det kan stadig gøres på hjemmesidens kalender.

En tanke om “Fra den ny formand.

Skriv et svar