13 vinderhunde i Skovbo.

Igen i år blev udtagelsen i vinderklasse i område 6 afholdt i Skovbo. Konkurrencen var forberedt til de 15 tilmeldte hunde. Desværre måtte 2 melde afbud så vi endte på 13 deltagere, præcis som i 2015.

Tilrettelægger var Torben Nielsen, der i ugerne op til konkurrencen sammen med sine hjælpere har knoklet for at få alt på plads. At skaffe arealer til så mange vinderhunde er en mega-opgave. At det gik godt, kan vi takke vore "arealmænd" Finn Andersen og Jackie Jensen med de gode kontakter til godserne for.

Vi fik dommer assistance fra område 5, der også stillede overdommeren. Tak for den hjælp.

Så var der lige det med vejret. Det ødelagde konkurrencen for i hvert fald 2 deltagere. Det synes urimeligt, at lang tids forberedelse skal gøres til intet fordi styrtregn og torden før starten totalt fjerner en hunds mulighed for at følge et spor.

Det blev udtagelsesmæssigt en god dag for Skovbo. To hunde med førere kvalificerede sig til DM i Skagen. Eva Pedersen med Tobilas Rex med fabelagtige 228,5 point, det højeste på landsplan og Torben Alrik med Amagers Urban med 218,7 point i sin første vinderkonkurrence. Stort tillykke til dem.

Bemærk også, at Skovbo fik en vinder og DM deltager i kriminalklasse i Frederiksværk idet Robert Kahr med Amagers Daisy opnåede 220,7 point og dermed udtagelse til DM i Skagen samt en hel oprykning. Vi ønsker det held med det.

Nu kan vi glæde os til onsdag og søndag, hvor Skovbos patruljehunde skal forsøge at kvalificere sig til DM. Vore forventninger er store.

Skriv et svar