OM-2017-Finalen

Skovbo afdeling fik 2017 æren af at tilrettelægge Om-finalen. Den blev afviklet den 9. april i herligt hunde- og menneskevejr. V havde forberedt os på lidt flere deltagere, men endte med 3 i U-klasse, 2 i P-klasse, 3 i K-klasse og 3 i V-klasse. Lidt skuffende, især med den lave sektion 1 deltagelse. Men - det gav os så mulighed for at lave nogle udfordrende kombinerede øvelser i de ”store” klasser.
Afviklingen forløb planmæssigt og områdelederne Mette Lindegaard, sek. 1 og Mikkel O. Olsen, sek. 2 kunne begynde præmieoverrækkelsen kl. 1415.
Tak de 26 der i alle funktioner deltog i afviklingen.
Tak til Finn Andersen, Jackie Jensen, Sten Holst-Christensen og Erik Goth-Eriksen for deres medvirken i tilrettelæggerteamet.
En stor tak til vore lodsejere på Svendstrup og Giesegård godser, hvis velvilje vi ikke kan undvære.

De 11 deltagende hundeførere skal have ros for deres fine sportslige optræden. En særlig tak til sek. 1-hundeførerne Rene K. Hansen, Johnny Klærke og Ole Boy Sørensen, der alle satte deres præg på finalen, endda i en sådan grad, at Rene og Ole vandt deres klasser.
Resultaterne vil snart kunne ses på områdets hjemmeside, men her områdemestrene:

Unghundeklasse:  Boy Sørensen / Amagers Martin, sek. 1, Skovbo afd. Patruljeklasse:       Preben Haubye / Humle av Charlotta, sek. 2, Roskilde afd.  Kriminalklasse:      Christian Bonnett / Amagers Ixi, sek. 2, Tåstrup afd. Vinderklasse:          Camilla B. Andersen / Sund Hund Yang, sek. 2,Tåstrup afd.

Tillykke til klassevindere/områdemestre. Alle resultater vil kunnen læses på områdets hjemmeside.

Skriv et svar