Tre gode Skovbo tilbud, bl.a. kåring.

Både Sommerkonkurrence og Sommerfesten er nu på kalenderen. Begge afholdes lørdag den 17. juni. Konkurrencen kl. 0900 og festen kl. 1800. Det er de 2 første tilbud. Husk nu tilmelding.

Alle der er på kåringshold eller har en kåret hund kan deltage i hver sin klasse i Sommerkonkurrencen. Med en kåret hund kan man deltage med øvelserne 1-6 og 11 fra konkurrenceprogrammet, og alle fra kåringsholdene kan deltage med øvelserne 1-6 og 9 fra kåringsprogrammet. Der opkræves startpenge, dømmes efter programmet og der er præmier i hver klasse. Kom og vær med, det er en sjov og lærerig konkurrence.

Alle medlemmer med påhæng/gæster kan deltage i Sommerfesten. Der er præmieuddeling fra formiddagens konkurrence. Der er velkomstdrink og en menu med bøf og pølser og tilbehør til kr. 100,-.  Øl, vin og vand til sædvanlige priser. Det er bliver en hyggelig aften som afslutning på forårssæsonen.

Tredje tilbud er kåring som afholdes den 9. juni kl. 1500 fra klubben. Kom og støt jeres klubkammerater. Der er 2 hunde/førere klar, vi håber på flere ved prøvekåringen den 1. juni.

Skriv et svar