Skovbo DM-nyt m.m.

Stort tillykke til vore 5 DM-deltagere. Som I allerede ved, så gik det ikke i vinderklassen, sådan er hundesport også. Heldigvis kvalificerede Jens Andreasen/Amagers Helga sig i kriminalklasse og så kom den store redning, i år fra patruljeklassen, hvor Ole Boy Sørensen/Amagers Martin, Torben Nielsen/Grunk von der Mooreiche, Bente Ritter/Laguso Emma og Carsten Staanum/Nixon von der Burgstätte kvalificerede sig. Carsten/Nixon kvalificerede sig da Helene Høyer og Rothmanns Joey, som først var udtaget, har meldt afbud.
Vi kender først figurant- og dommerlisten når den er klar, formentlig torsdag denne uge, men der vil nok være flere Skovbo-navne på.

Nu ser vi frem til lørdag den 9. og Jubilæumskonkurrencen. Der bliver 6 hunde i 2 klasser. Støt op om arrangementet ved at tilmelde jer som figuranter og dommere.

Skriv et svar