Skovbo-notitser.

Det blev en super aften med Finns flæskesteg på den næstsidste maddag i 2017. Med hjælp fra Susanne havde han lavet fortrinlig god mad, som blev nydt af 23 spisende. Menuen var klart meget populær. Der kunne have været endnu flere, men flere måtte gå fastende hjem – de havde ikke tilmeldt sig.

Da Finns gastronomi var sat til livs, kunne de, som kunne, slutte af med kaffe og Jyttes æbletærte.

En helt igennem god aften, hvor vi også fik sagt held og lykke ved DM til 3 af vore deltagere, Carsten, Ole og Torben samt sendt tanker om det samme til de 2, Bente og Jens, som ikke kunne være til stede.

Som ovenfor omtalt ville flere gerne have deltaget i spisningen, men på grund af manglende tilmelding var det desværre ikke muligt. Flere eftertilmeldinger var blevet accepterede, men der var simpelthen ikke kuverter til de sidste.

Derfor - vil du være med, så husk tilmelding. Og hvis du har tilmeldt dig, så mød op.
Næste spisning er den 24. oktober - meld dig nu til.

Skriv et svar