Lokale udtagelser til Områdemesterskaberne 2018.

Der afholdes lokale udtagelseskonkurrencer til Områdemesterskaberne (OM). i weekenden den 17. og 18. februar.
For at skaffe sig et overblik over, hvordan konkurrencerne kan afvikles mest hensigtsmæssigt, spørges de aktive hundeførere hermed om de ønsker/har mulighed for at deltage, også i områdemesterskabets del 1 den 4/3 eller del 2 den 18/3 og finale den 15/4.
Så snart det er kendt, hvor mange der vil deltage, fordeles klasserne på de 2 datoer, og lægges straks på kalenderen.
Det forventes at man, hvis på nogen måde muligt, deltager begge dage, en som hundefører og den anden som hjælper. Der skal formentlig bruges flere hjælpere, tilmeldinger til en eller begge dage modtages med tak.
Tilmelding fra hundeførere, der ønsker at deltage, på SMS eller mail til Keld Andersen snarest og inden den 25. januar 2018.

Skriv et svar