Skovbo-nyt.

Den nu næsten traditionelle grillaften på forårssæsonens sidste maddag er populær. En kombination af forventningen om gode bøffer og pølser samt Torben Alriks ry som grill-master fik hele 37 medlemmer til at møde op. Og de fik, hvad de kom efter, gode bøffer og pølser med tilbehør.
Tak til Annitha og Torben, som havde købt ind og tilberedt. Jeg håber ikke, at jeg har glemt nogen.
Tak til Mogens Fruergaard, som sponserede vinen. I må selv spørge ham om årsagen.
PS: Der er billeder fra aftenen på Fb.

Jackie Jensen har sagt ja til at være leder af foreningens opvisningshold igen i år. Der er lige nu to opvisninger på skemaet, nemlig et event ved Tune Kirke den 17. juni og ved Kjøge Mini-Bys sommerfest den 11. og/eller 12. august.
To gode muligheder for at gøre opmærksom på os selv og forhåbentlig hverve nye medlemmer til vor forening. Støt op om arrangementerne og tilbyd Jackie jeres hjælp. Det er sjovt.

Vi ser frem til lydighedsafslutningen lørdag den 2. juni. Der er lavet et stort forarbejde af Maria Koldenborg og instruktørerne. Det bliver en rigtig god dag. Kom og vær med.

Husk så også lige vores officielle forårssæsonafslutning: Sommerkonkurrence og Sommerfest lørdag den 16. juni. Det bliver ganske sjovt, kom og få en god oplevelse, alle kan deltage.

Skriv et svar