Sommer-nyt.

Efter forårssæsonens afslutning med Sommerkonkurrence og Sommerfest har der i ferieperioden, inden efterårssæsonen starter, været et par aktiviteter, som fortjener at blive nævnt.

Søndag den 17. juni lavede afdelingen med Jackie Jensen som leder en opvisning for ca. 150 tilskuere ved Tune kirkes konfirmand afslutning.
Der vil blive bragt fotos af begivenheden, så vi kan se afdelingens opvisningshold.

Torsdag den 12. juni var klubben en del af Køge kommunes Sommersjov for feriebørn og deres forældre. Finn B. Andersen havde tilmeldt og lavet et program.
Deltagelsen var overvældende, der blev talt 82-83 børn og forældre, men tallet er lidt usikkert, det er ikke nemt at holde styr på så mange børn.
Der blev set film samt lavet opvisning for børn og forældre ligesom de fik lejlighed til at hilse på hundene og lege med hvalpe. En opvisning med tjenestehunde glippede desværre.
Børn og forældre blev beværtet med drikkevarer i det meget varme vejr og der blev sluttet af med spisning af ca. 200 pølser med brød, som Susanne Andersen serverede.
Peder Engestoft, Torben Alrik, Erik Goth Eriksen, Keld Andersen samt Finn og Susanne Andersen havde en sjov dag. Fotos vil blive lagt på hjemmesiden.

Der bliver afholdt prøvekåring den 7. august for 3 hunde med førere. Hvis nogen består, er der kåring fredag den 10. august. Tidspunkter fremkommer senere.

Husk tilmelding til udtagelseskonkurrencerne både hundeførere, figuranter og dommere. Kære figuranter og dommere - der er brug for jeres kompetencer - det I er uddannede til, tilmeld jer venligst.
Sidste frist for kriminalhunde den 4. august og for vinderhunde den 5. august.
Sidste frist for patruljehundene er den 12. august.
Gør tilrettelæggere og andre en tjeneste og tilmeld jer NU.

Skriv et svar