Uge 34

Uge 34 er fyldt med spændende begivenheder både i egen klub og på landsplan.

I egen klub begyndte det tirsdag med mønstring/indskrivning af kåringshunde. I alt 12 førere og hunde mødte eller havde forud tilmeldt sig, heriblandt et nyt medlem, Anne Thybro, som vi ønsker velkommen i klubben.
Der blev oprettet onsdags- og torsdagshold, som vi kender det. Instruktører på onsdagshold er Torben Larsen samt Helene og Bjørn Høyer, for torsdagsholdet er det Erik Goth-Eriksen og Keld Andersen.
Onsdagsholdet: Anne Thybro, Mikkel Hindborg, Jens V. Hansen, Jørgen Liebst Olsen og Lone Kørvell.
Torsdagsholdet: Jimmy Koldenborg, Kim Gravlev, Jeppe Ditzel, David Woodfield, Carsten Persson, Dennis Rasmussen og Johanne Gabel.
Vi håber, at vi ret hurtigt kan få nogle videre, indtil da må vi hjælpes ad.

Tirsdag var der også maddag i klubben. 30 medlemmer deltog i den skønne oplevelse, som Torben Alrik og Annitha M. Johansson tilbød os. Oksekød så lækkert, mørt og velsmagende som tænkes kan samt en super salat med melon og meget mere. 5 stjerner til Torben og Annitha.

Det lykkedes også at få fyldt instruktørteamet i Hårlev op, idet Jens V. Hansen og Martin Svane har tilbudt at hjælpe. Tak til jer, I har glædet alle, som ved hvad dette arbejde betyder for klubben.

Onsdag var Jan Verner Larsen og Nederholms Quick til udtagelse i sektion 1 i Slagelse, og blev med 200,1 point udtaget til DM i Billund. Tillykke til Jan og Quick.

Lørdag er Torben Nielsen og Grunk von der Mooreiche til udtagelse i kriminalklasse i område 5 og søndag er 7 af vore vinderhunde i udtagelse på hjemmebane. De ønskes alle held og lykke. Mere herom senere.

Skriv et svar