Årsfest 2018.

Lørdag den 24. var der årsfest som igen i år var henlagt til Gørslev forsamlingshus. Omkring 60 medlemmer og ledsagere deltog i fejringen af de i alt 16 præmie- og pokalmodtagere, særligt selvfølgelig de 2 Dammarksmestre, Jan Verner Larsen og Nederholms Quik i vinderklasse og Ole Boy Sørensen og Amagers Martin i patruljeklasse.

De 5 Skovbopokaler blev uddelt således. Årets lydighedsinstruktør: Camilla Johansson. Årets bideinstruktør: Morten "Theo" Theodor Frederiksen. Årets ny lovende hundefører: Jeppe Fabrin Ditzel. Pokalen for ekstraordinær indsats til Årets Skovbomedlem: Maria Koldenborg og endelig Årets hund: Nederholms Quik med Jan Verner Larsen.

Menuen til festmiddagen var sammensat at en ekspert, og tilberedningen superb, det var gastronomi i topklasse. Tak til Sten for det.

Der var kæmpe lotteri, hyggeligt samvær og dans til kl. 0200. Stor tak til festudvalget for en rigtig vellykket og minderig årsfest.

Komplet pokalliste og fotos fra festen kan ses her på siden eller Fb.

Skriv et svar