Juleafslutning m.m.

Den traditionelle Juleafslutningen med Helenes navnkundige klejner tirsdag den 18. havde deltagelse af ca. 30 medlemmer. Det blev en hyggelig aften blandt klubkammerater. En fin afslutning på det år, som er ved at rinde ud. Tak til Helene samt Torben og Annitha for traktementet.

Jens Andreasen og Helga havde lørdag den 15. succes med assistance til Giesegård, hvor en jagtdeltager havde tabt sin telefon. Selv om der var ringet kraftigt til den, kunne ingen høre den. Helga brugte i stedet snuden, og efter ca. et kvarter kunne Jens aflevere telefonen til den glade ejer. Godt arbejde, tillykke til de to.

Næste arrangement er debutantkonkurrencen den 5. januar næste år. Der deltager 7 debutanter.
Der mangler stadig en 10.er figurant.
Tilskuere velkomne, kom og vær med, det bliver en god dag.

Skovbo afdeling ønsker alle en god Jul og et godt Nytår.

Skriv et svar