Områdemesterskabets del 2 i Roskilde.

Hej Skovboere. Tak til Roskilde afdeling for en god konkurrence under meget vanskelige forudsætninger med flytning af hovedstandplads til Tåstrup. Der var en god stemning om konkurrencen og heldigvis var vejret rimeligt.

Der var 3 hunde i hver klasse, og vore hunde og førere opnåede 2 andenpladser og 2 tredjepladser. Som I kan se kom kriminalklassens vinder fra sektion 1, hvorfor finalepladsen går til nr. 2, vores Line Holm Hels og Amagers Qvali, kld. Luna.

Alle dagens resultater kan ses på områdets hjemmeside. Bemærk Frederiksværks 3 førstepladser. Godt gået af dem.

Spændingen om områdemesterskabet for hold er udløst. Vort forspring fra del 1 holdt, selvom det svandt ind, og vi var tæt på at blive hentet af Frederiksværk.
"Fadet" er tilbage igen.

Skriv et svar