Klubliv

Tirsdag den 14. var forårssæsonens sidste maddag. Det er som vanligt Torben Alrik, som bestemmer menuen denne dag, traditionelt noget med okseskød og grill. Således også denne gang, hvor de 33 deltagerne kunne delikatere sig med grillstegt okseculotte, dertil salat med melon, nødder og meget mere, bagt kartoffel og rødvinssauce, og det gjorde de så sandelig. Tak til Torben og Annitha, som også havde en andel i successen. Det var en rigtig god Skovbo-aften. Næste maddag er først til august.

Også på andre aktiviteter er forårssæsonen ved at være forbi, men husk:

Torsdag den 23. maj fra kl. 1500, arbejdsdag. Der er brug for alle handymænd, meld jer til og få en god aften, der slutter med fælles spisning.

Lørdag den 25. maj kåringsklassekonkurrence og afslutning af forårssæsonen med inkorporeret prøvekåring. En rigtig konkurrence med startpenge morgenmad og præmier. Kom og vær med. Det bliver en god dag for vore kåringshundeførere og deres hunde.

Lørdag den 22. juni er der Sommerkonkurrence og Sommerfest. Meld jer til på kalenderen, det er en super afslutning for hele forårssæsonen.

Skriv et svar