Skovbo-Nyt

Hej alle Skovboere.

Torsdag den 3. spiste 23 medlemmer Torben Alriks grillbøffer og -pølser ved sæsonens første maddag. Der var bagte kartofler med meget mere som tilbehør. En hyggelig aften som altid når der er grill på menuen. Tak til Torben og Annitha.
Husk nu tilmelding til næste maddag, som er tirsdag den 1. oktober. Til den tid kan vi samtidig fejre vore hundeførere ved DM.

Søndag den 8. havde Mette Lindegaard og Kurt Verup, med deres mange hjælpere, igen arrangeret Sjællandsmesterskab for unghundene på Kildegården. Der var 14 deltagere, heraf 3 fra Skovbo.
Tillykke til Jeppe Fabrin Dietzel og Schfæferhavens Debbie med en flot 2. plads. Jeppe og Debbie blev tillige bedst i øvelserne 1-6 og 11 og fik dermed også den pokal, som Skovbo altid skænker i disse discipliner.

Lørdag den 14. blev Jubilæumskonkurrencen afholdt. Konkurrencen blev indstiftet i 1984 ved Skovbos 10-års jubilæum og blev således i år afholdt for 35. gang. Tre af deltagerne fra den gang, var også med i år.
Konkurrencen, som ved indstiftelsen var mere breddeorienteret laves nu som opvarmning til DM for vore DM deltagere.
Resultaterne blev:
Patruljeklasse:
Nr. 1 med 210,5 point: Camilla Byskov Andersen, Tåstrup, med Amagers Daisy.
Nr. 2 med 198,6 point: Helene Høyer med Rothmanns Joey.
Kriminalklasse:
Nr. 1 med 220.5 point: Line Holm Hels med Amagers Qvalli.
Nr. 2 med 196,2 point: Joy Christensen, Frederiksværk, med Smedebakkens Spritte.
Vinderklasse:
Nr. 1 med 197,7 point: Jens Andreasen med Amagers Helga.
Nr. 2 med 191,5 point: John Nielsen med Sund Hund Enzo.

Tillykke til alle med resultaterne og fra Skovbo afdeling de bedste ønsker om succes ved DM i Nykøbing. Dette ønske omfatter også vore 4 sektion-1 medlemmer, som desværre var forhindrede i at deltage i Jubilæumskonkurrencen i år.

Skriv et svar