Om klubmesterskab i kårings- og unghundeklasse.

Kære Skovboere.

At et medlem i år har vundet klubmesterskab i kåringsklassen og derefter tilmeldt sig klubmesterskab i unghundeklassen har bragt kritik fra nogle medlemmer.

Vi havde samme situation i 2018 og efterfølgende blev det hævdet, præcis af hvem huskes ikke, at der i klubben er en regel om, at man ikke kan deltage i/vinde mere end et klubmesterskab samme år med samme hund.

Bestyrelsen har ikke kunnet påvise en sådan regel og har ikke modtaget yderligere materiale herom.

Derimod har bestyrelsen påvist, at det i klubbens oprindelige konkurrencegrundlag er gældende praksis at man deltager i begge klasser samme år, hvis muligheden er til stede.

Der har i klubbens historie mindst 1 gang før 2018 været en dobbelt klubmester i kårings- og unghundeklasse, ligesom 2 medlemmer et andet år har deltaget i begge klasser og 1 medlem et tredje år også har deltaget i begge klasser.

Ved møde i dag, har bestyrelsen ikke kunnet finde antagelige argumenter imod deltagelse og mesterskab i begge klasser, og har derfor bestemt, at det er tilladt at deltage i og blive klubmester samme år med samme hund i både kårings- og unghundeklasse.

Argumenter mod denne bestemmelse eller henvisninger til den nævnte regel mod dobbelt klubmesterskab modtages gerne og vil indgå i en eventuel genvurdering.

Skriv et svar