Lydighedsafslutning m.m.

Hej Skovboere.
Der er mange gode og stemningsfulde billeder på hjemmesiden fra afslutningen for lydighedsholdene søndag den 10. november.

Det blev en særdeles veltilrettelagt Skovbo begivenhed med 9 hunde og førere i lydighedskonkurrencen. Alle støttede hinanden og glædede sig over præstationerne. Der var en meget fin stemning.
Stort tillykke til alle, særligt de 3 præmiemodtagere.
Maria Koldenborg, der var tilrettelægger, har allerede på hjemmesiden skrevet meget præcist og slående om oplevelsen og takket de deltagende, en tak som bestyrelsen tilslutter sig.

Det er en kæmpe succes for lydighedsholdne, når de som i år giver os 3 nye medlemmer. Tak for indsatsen til alle instruktørerne i 2019: Maria Koldenborg, Jimmi Koldenborg, Lisbeth Lyng Thyssen, Karsten Staanum, Jens V. Hansen, Camilla Nielsen, Karen Olsen og Torben Nielsen.

Som I også har kunnet læse, har Maria Koldenborg valgt at stoppe som formand for lydighedsudvalget. I bestyrelsen har vi været glade for samarbejdet med Maria, men accepterer, om end modstræbende, hendes beslutning. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med en altid velforberedt, positiv og fokuseret lydighedskoordinator. Vi vil savne dig.

Det betyder også, at der fra årsskiftet er en ubesat position som formand for lydighedsudvalget. Bestyrelsen modtager gerne ansøgninger.

Har I bemærket, at gulvet på vores balkon er renset. Thomas Larsen har brugt sin ekspertise til at gøre det sikkert at færdes der. Fliser og tag har også fået en omgang. Tak til Thomas.

Til sidst et forsinket tillykke med et desværre af klubben til nu upåagtet 45-års jubilæum.
Mogens Fruergaard havde mandag den 4. november været medlem i Skovbo afdeling i 45 år. Stort tillykke og tak til Mogens for hans lange medlemskab og hans i hele sit medlemskab fortsatte arbejde for klubbens trivsel.

Skriv et svar