Skovbos Årsfest 2019.

I år var adressen for Skovbos Årsfest flyttet ca. 9 km øst på i forhold til de seneste år. Det var ikke festudvalgets idé med adresseændringen, og det gav dem lidt mere bøvl, men også den udfordring blev overvundet med stor sikkerhed, og vi kunne holde vores Årsfest i gode rammer.

De 33 medlemmer og ledsagere, blev forkælet fra start til slut. Menuen var udtænkt og kreeret af Sten Holst-Christensen med vanlig virtuositet og elegance. Det var bare godt. En dejlig oplevelse.

Der blev uddelt præmier, pokaler og priser, faktisk ret mange. Desværre var ikke alle modtagere til stede, men de fik alligevel deres fortjente hyldes for de flotte præstationer.

Ti præmier var vundet i de officielle områdekonkurrencer. Der var tre pokaler til jubilæumsmestrene og fem til klubmestrene. Der var pokal til bedste kåringsresultat, procentpokal og fem ærespræmier med forskellige klausuler. Som toppen til sidst, de fem priser som uddeles til fire medlemmer og en hund, som har ydet en ekstraordinær indsats for klubben i 2019. Det blev uddelt 30 præmier/pokaler og priser.
Listen med modtagerne vil kunne ses på hjemmesiden om kort tid.

Det traditionelle lotteri med gode præmier var populært ligesom en quiz lavet af to af vore yngste medlemmer med baggrund i begivenheder i klubbens historie fik stor interesse, deltagelse og bifald.

Man kunne bestille den musik man helst ville danse til, og der blev da også danset indtil natmaden kom på bordet. Den var også god. En god Årsfest - tak til festudvalget for det.

For de præmie/pokal og prismodtagere, som ikke kunne være til stede, er der en god mulighed for at få dem tirsdag den 17. december, hvor der er juleafslutning med Helenes berømte klejner m.v.

Skriv et svar