Mindeord.

Tirsdag den 17. december fik vi i Skovbo en sørgelig underretning, som berørte os dybt.
Vort medlem Jytte Pedersen var, efter en meget kort indlæggelse i hospital, afgået ved døden. Vel vidste vi, at Jytte var ramt at sygdom, men meddelelsen om hendes alt for tidlige død kom helt uventet og overraskende for os alle.
Jytte var et meget værdsat medlem af foreningen, som har beklædt flere poster i Skovbo, senest som suppleant til bestyrelsen, en post hun havde til sin død.
Jytte kom til os i 1994 og blev straks engageret i foreningslivet. Jytte var meget aktiv med sin hund, en Schweizer sennenhund, men blev også medlem af festudvalget, hvor hun med sine store evner som dekoratør var med til at arrangere flotte fester med forskellige temaer.
Jytte var ude af foreningen i en kortere periode, men kom tilbage i 2009. Hun havde kastet sin kærlighed på riesenschnauzeren og importerede sammen med Jørgen flere hunde, som hun trænede med, så længe hendes helbred tillod det.
Jytte var en årrække en skattet kantinedame i klubben. Når hun havde vagten, var der altid lækre overraskelser, ofte hjemmelavede chokolader. ”Det grønne” blev af den grund ikke glemt, der var altid frugt, gulerødder og lignende til.
Jytte var i flere valgperioder bestyrelsessuppeleant og deltog som sådan i vort seneste bestyrelsesmøde den 12. november d.å.
Med Jyttes død har vi mistet et medlem med stort engagement i foreningen. Et vellidt medlem som rigtig mange holdt meget af. Vi vil huske Jytte for hendes parathed til engagement i foreningen og i vores fælles interesse.
Æret være Jyttes minde.
Vores medfølelse og tanker går til Jørgen og Jyttes øvrige familie.

Skriv et svar