Ventetid.

Ventetiden føles lang. Hvornår lukker regering og Hovedbestyrelse op for vore klubaktiviteter igen?

Det eneste vi kan gøre er at følge sundhedsmyndighedernes anvisninger, så vi kan få de tal så langt ned, at det bliver forsvarligt at åbne igen.
Det skal vi selvfølgelig opfordre alle I til, som heldigvis stadig benytter klubbens faciliteter under jeres private træning. Noget I selvfølgelig er meget velkomne til.

Når I så har været i klubben, har I måske bemærket, at klublokalerne er blevet malet, at der er kommet en ny bideplatform, faldunderlag ved springbrættet og en ny havetraktor i garagen.
Der er igangsat udskiftning af det noget møre rækværk ved terrassen i haven, og snart vil I kunne bestille nyt klubtøj på nettet. Der sker trods alt noget i ventetiden.

Vi havde alle langt hellere kunnet læse om konkurrenceforberedelser og resultater. Der er bare ikke nogen at skrive om.
Det er super ærgerligt, for vore konkurrencehundeførere, at de skal miste et halvt eller måske et helt år i konkurrencesystemet på grund af coronasituationen. Jeg håber, at man kan finde en rimelig måde at kompensere dem for de mistede konkurrencer på.

I allerbedste fald kommer vi gang igen til juni. Det betyder, at vi må aflyse vore lydighedshold og at vi heller ikke får kåret hunde i forårssæsonen. Det er aldrig sket før.

Mens vi venter, så pas på jer selv og jeres hunde. Sørg for at holde jer og dem i form, for når der bliver lukket op igen, så kommer det til at gå stærkt.

Skriv et svar