Mindeord over Torben Petersen

Dybt berørte modtog vi i Skovbo torsdag den 7. maj underretning om vort medlem Torben Petersens alt for tidlige død kort før sin 62 års fødselsdag. Efter kort tids indlæggelse i hospital var Torben afgået ved døden samme morgen.
Underretningen om hans indlæggelse en uge tidligere kom den gang meget overraskende. Torben havde ikke vist tegn til at være ramt af alvorlig sygdom. Da underretningen om hans død kom, ramte den derfor ubarmhjertigt hårdt og med stor sorg.
Ved Torbens bortgang har vi mistet et medlem, som var kendt over hele landet for sin venlighed, åbenhed, hjælpsomhed og hundefaglige dygtighed.
Torben var gennem årene instruktør ved utallige seminarer og træningssamlinger over hele landet, og han havde noget at have det i. Han var dommer- og figurantuddannet, havde selv ført hund til vinderklasse og havde deltaget i Danmarksmesterskaberne. Den hund han satte det største aftryk med var nok Hulgaards Tito, hvilket også kan ses i den mailadresse han siden benyttede.
Torben blev indmeldt i foreningen i 1992. Han var nogle år i København afdeling inden han omkring årtusindskiftet flyttede til Skovbo. Han blev en ægte Skovboer og var meget vellidt og velanset i afdelingen.
Vi vil savne Torben, men han er gemt i vor erindring og hvor Skovboere mødes vil Torben blive mindet. Medfølelse og varme tanker går til Torbens efterladte.

Æret være Torbens minde.

Skriv et svar