Skovbo Nyt.

Hej Skovboere.
Her en opdatering om begivenheder i ugen indtil nu.

Mandag den 17. intromøde for lydighedshunde.
Et godt møde, hvor mange af de, som har tilmeldt sig holdene, fik nyttige informationer om træningen og blev introducerede for instruktørerne.
Lisbeth Thyssen, der er koordinator, var meget tilfreds med aftenens forløb.
Træningen starter mandag den 24.

Tirsdag den 18. mønstring af kåringshunde og efterårssæsonens første maddag.

Otte hundeførere var mødt frem til mønstring, men 3-4 mere havde meddelt at de var forhindrede, og ville møde når kåringstræningen starter. Både onsdags- og torsdagshold er nu i gang, og der er p.t. 11 medlemmer til kåringstræning.

Samme aften første maddag i efterårssæsonen. Det var, som det nu må kaldes, traditionen tro Torben og Annitha Alrik, der var værter. Lige omkring 30 medlemmer deltog og nød det meget veltilberedte og velsmagende kød fra Uruguay. Der var masser af tilbehør som salat og brød til. Finn B., der ikke tåler salat ret godt, fik i stedet bagekartoffel.
For de, som evnede det, var der oveni grillede pølser af forskellig observans.
Tak til Torben og Annitha for et dejligt måltid.

Onsdag den 19. udtagelse for sektion 1 i vinder- og kriminalklasse.

Skovbo fik sine 3 første DM deltagere ved udtagelseskonkurrencerne i Ringsted med Jan Verner Larsen og Nederholms Quik samt Ole Boy Sørensen og Amagers Martin i vinderklasse og Thomas Ritter og Møllers Leon i kriminalklasse.
Tillykke med udtagelsen til alle 3.

Skriv et svar