DM i Silkeborg.

Hej Skovboere.

Det blev, som forudsagt, et meget spændende DM 2020.

Da de første enkeltresultater fra øvelserne begyndte at komme ind anede man snart, at der var tale om en udfordrende konkurrence. Og det blev sådan set bare ved både lørdag og søndag. Det kan også ses på slutresultaterne. Faktisk kom kun 3 ud af 48 hunde over de 200 point.
Det er særligt det "store" øvelser, 7-8 og 9 der har kostet, og sådan skal det også være. Dog springer øvelse 10 i patruljeklassen i øjnene. Af de 24 deltagene mistede 19 den - det er voldsomt.

Skovbohundene klarede udfordringerne fint. I patruljeklassen blev det til 5., 10. og 15. pladsen. I kriminalklassen til 11. pladsen og i vinderklassen til 2., 4. og 7. pladsen. Se alle de andre resultater på hjemmesiden.

Tre af vore deltagere kom i præmierækkerne. I vinderklassen bliver Jan Verner Larsen og Nederholms Quik ved med at imponere, denne gang med en 2. plads og Ole Boy Sørensen og Amagers Martin tog 4. præmien. I patruljeklassen kom Renè B. Lindhardt og Amagers Harvey i præmierækken med en 5. plads.
Stort tillykke til Danmarksmestrene og alle I andre med jeres resultater og en gennemført konkurrence.

Vi, der blev hjemme, glæder os voldsomt til at høre om konkurrencen og de enkelte øvelser.

Skriv et svar