Skovbos DM reception.

Receptionen for vore DM-deltagere tirsdag den 29. blev en lærerig og hyggelig begivenhed for de ca. 35 medlemmer, som var mødt op for at hylde dem. To af DM-hundeførere, Jan Verner Larsen og Ole Boy Sørensen, blev desværre forhindrede i at deltage, men de øvrige 5 samt flere af vore DM-dommere og figuranter deltog og tak til dem alle for deres helt fremragende beretninger fra DM.
Tak til Søren Bjæverskov og Sten Holst-Christensen for fortællingen om eftersøgnings- og sporarbejde i vinderklassen og til Torben Alrik for beretningen om hans oplevelser som dommer på hovedstandpladsen.
Dog blev hundeførernes beretninger om deres oplevelser aftenens højdepunkt. Tak til Jens Andreasen for historien om hans eftersøgning i vinderklassen, hvor han vist nok kunne have opnået flere point, hvis han var gået den anden vej rundt. Tak til Thomas Ritter for hans fortælling om spor og felt i kriminalklassen, til Annitha Alrik og Renè Lindhardt om deres oplevelser på runderingen i patruljeklassen og tak til Martin Lind for en beretning om hvordan man ved uheld og lidt manglende skarphed i programmet kan miste sin 10-er.
Alle disse beretninger efterlader hos os der lyttede med ingen tvivl om, at det på konkurrenceplan var et fremragende DM. På deltagerenes beretninger hørte man, at dette faktum havde overskygget de særegne omstændigheder ved mesterskabet 2020 i øvrigt.
Igen tillykke til vore DM-deltagere og tak for en dejlig Skovboaften.

Skriv et svar