Tilskuere til U-1-2021.

Kære formænd

Vil I være behjælpelige med at formidle dette i jeres afdeling 😉
Da forsamlingsgrænsen er hævet til 50 personer vil Unghunde 1 i PH København på søndag blive afviklet som en normal konkurrence med en samlet afslutning, men uden helt fri tilskuer adgang.
For at sikre at vi overholder den nævnte grænse, er der en begrænsning på hvor mange der kan tillades at møde op på hovedstandpladsen.
Ud over deltagende hundeførere, dommere, figuranter og andre hjælpere fra KBH, kan hver hundefører fra de DELTAGENDE afdelinger medbringe HØJST et par supportere, FORUDSAT de følges med hundeføreren i samme bil.
Andre vil desværre blive afvist på hovedstandpladsen.
Desuden skal de fremmødte selvfølgelig stadig overholde de anbefalede retningslinjer mht. social afstand.Klubhuset vil være lukket og må kun benyttes i forbindelse med toiletbesøg. Den bagerste halvdel af terrassen er forbeholdt dommere og officials.Men vejret skulle blive fint, let vind, 5-8 grader og sol under konkurrencen om formiddagen, så man kan nyde det uden for.
På forhånd tak 😊
Hilsen
Buddig

Skriv et svar