Oprykningskonkurrencerne 2021.

Kære Skovboere.

En weekend med hundesport i vores forening over hele landet er forbi. Oprykningskonkurrencerne 2021 blev heldigvis gennemført.  Det var dejligt igen at være værter ved en officiel konkurrence i Skovbo.

Lørdag havde vi fornøjelsen af kriminalklassen i Skovbo. Finn B. Andersen havde tilrettelagt og skaffet gode arealer til de 6 hunde og førere. Tak til de 6 dommere, de 4 figuranter, overdommer Jesper Kragh fra Næstved og Steen og Linda, der bestyrede kantinen.
Vi fik da også landets højeste resultat i kriminaloprykningen, idet Torben Jensen med Mølles Totti fra Frederiksværk vandt med 215 point.
Det blev til i alt 2 halve oprykninger til vinderklasse, desværre ikke til vore egne hundeførere. Se resultaterne på DPH.s hjemmeside. Beklageligvis slet ingen nye vinderhunde i område 6.

Søndag havde vi 5 Skovbohunde til oprykning i patruljeklasse i Tåstrup, hvor i alt 11 hundeførere stillede op.
Der blev lavet pæne resultater, idet vi også her fik landets højeste resultat med Linda Mai Rasmussen og Sund Hund Honey fra Frederiksværk, der vandt med 223.8 point og en hel oprykning til kriminalklasse. I alt fik område 6 fire nye kriminalhunde.
Skovbo fik 2 af dem, da Annitha Munkholm Alrik med Amagers Figo og Jeppe Fabrin Ditzel med Schæferhaven Debbi begge fik den sidste halve oprykning. Endelig fik Dennis Rasmussen med Zerberuz Gangster, kld. Messi, en halv oprykning til kriminalklasse (de har gode nerver). Se øvrige resultater på hjemmesiden.

Ser vi på resultaterne i oprykningskonkurrencerne for hele landet, hvor der var godt hundevejr over hele linjen, må vi konstatere, at der synes at have været stillet store krav til hunde og førere.

I kriminalklassen stillede på landsplan 15 hunde og førere op. Som allerede nævnt blev højeste resultat 215 point, hvilket er acceptabelt, men pointgennemsnittet for alle 15 deltagere blev 183,9 point, det er bemærkelsesværdigt lavt. Der blev opnået i alt 5 halve oprykninger til vinderklasse.

I patruljeklassen stillede på landsplan 44 hunde og førere op. Højeste resultat var 223,8, hvilket er forventeligt, men pointgennemsnittet for alle 44 deltagende blev 191.4 point, hvilket er lavt. Der blev opnået 1 hel og 17 halve oprykninger til kriminalklasse.

Se selv alle resultater på hjemmesiden.

PS: Der findes ikke p.t. resultater for kriminalklasse i område 1 og patruljeklasse i område 7.

Skriv et svar