Nyt fra bestyrelsen.

Kære Skovboere.
Her lidt nyheder efter bestyrelsesmødet tirsdag.

Vi holder den/de udsatte generalforsamlinger søndag den 27. juni kl. 1400 i klubben. Det indendørs forsamlingsforbud vil ifølge oplysninger fra myndighederne på det tidspunkt være hævet til 100, og når alle medvirker til at anbefalingerne fra myndighederne til sundhedsmæssigt sikkert samvær overholdes, så mener vi også, det er forsvarligt.

Det blev besluttet at få lavet lidt nødvendigt malerarbejde, så giv gerne en hånd med, når husudvalget indkalder til arbejdsdag igen.

Der er afslutning for lydighedsholdene lørdag den 5. juni. Der er helt sikkert plads til tilskuere.

Lørdag den 19. juni bliver der afslutning for begge kåringshold med en konkurrence i kåringsprogrammet med præmier og det hele. Det vil samtidig fungere som prøvekåring. Det bliver en hyggelig dag og vi skal bruge både dommere og figuranter.

Lørdag den 26. juni laver vi afslutning på forårssæsonen med sommerkonkurrence og -fest. Klubben er vært ved grillmad. Vi håber på god tilslutning til begge arrangementer.

Vi håber og regner med, at vi alle kan glæde os til en (næsten) normal efterårssæson og har planlagt for: maddage, udtagelseskonkurrrencer i kriminal- og vinderklasse sektion 2 i Skovbo, jubilæumskonkurrence, klubmesterskaber i alle klasser, sjællandsmesterskab for unghunde samt lydigheds- og kåringshold.

Det bliver, håber vi, et normal, travlt efterår.

Til sidst en opfordring. Der forudses mangel på lydighedsinstruktører til efterårsholdene. Giv din klub og dig selv den glæde at tage et lydighedshold. Du kan godt! Gør det nu! Få en snak med lydighedskoordinator Lisbeth Lyng Thyssen.

Der kommer snart et referat fra mødet på hjemmesiden, og check så i øvrigt kalenderen og MELD DIG TIL.

Skriv et svar