Seneste nyt.

Her kommer lidt ældre nyheder fra weekenden, hvor der var aktivitet bøde lørdag og søndag i klubben.

Lørdag var der afslutning for forårets lydighedshold. Afslutningen var tilrettelagt af instruktørerne Lisbeth Lyng Thyssen og Karen Olsen. Mogens Fruergaard varetog med virtuositet bedømmelsen af kursisterne.
Det var fremragende vejr, grundlovsdag og fars dag, hvilket tilsammen påvirkede deltagelsen, så deltagertallet blev 4 hunde og førere som havde en fin formiddag med god tid til hver enkelt.
Der var diplomer og gaver til alle. En ung lovende hundefører med en ung lovende hund ønskede at fortsætte træningen og bliver medlem hos os.
Forårssæsonen har været præget af konsekvenserne af de restriktioner, vi har været pålagt.  Vi håber på større tilslutning til efterårssæsonen og har brug for jeres hjælp med det.

Søndag havde Torben Alrik og Peder Monefeldt Engestoft for AU indkaldt til 11.-ver figurantmønstring for område 5, 6 og 7.
Råstoffet til de 14 fremmødte figuranter blev leveret af ca. 20 hunde med førere. Figuranterne blev instrueret og vurderet. Resultaterne heraf kan vi forhåbentligt inden længe se på en opdateret figurantliste.

Skriv et svar