Indbydelse til Housewarming i Frederiksværk-Gribskov afdeling.

Kære formænd (M/K) i PH område 6
Det er sket meget i det nordvestlige hjørne af vores område de seneste måneder. Vi, i Frederiksværk afd., mistede vores faste base som vi havde brugt så mange  kræfter og penge på at gøre lækker. Halsnæs kommune kunne (ville) ikke hjælpe men heldigvis bor der gennemslags kraftige medlemmer i Gribskov kommune. Og som et trylleslag: Nyt klubhus med virkelig gode udendørsarealer. Læs hele historien i næste udgave af Politihunden.
Det der er budskabet her og nu:
YES vi holder house warming. Søndag den 11.7 kl. 12.00. Vi byder på øl/sodavand og pølser. Der er massere af plads så tag endelig familien og hunden med.

Giv gerne en melding om hvor mange I tror der kommer. Dels af hensyn til indkøb af pølser- og øl ikke mindst, og dels for at forberede faldskærmsudspringerne, jagerpiloterne, nissebanden og Vedbæk pigegarde på hvor mange de skal optræde for.

Adressen er: Hillerødvejen 107, 3250 Gilleleje

Vi håber virkelig I spreder det i lokalafdelingen, vi ved det er sommerperiode men mon der ikke et medlem, eller to der først holder ferie efter  skolesommerferien.

Vi glæder os til at se rigtig mange
De bedste hilsner
Pva Torben Jensen
Karin
PH Frederiksværk-Gribskov afd.

Skriv et svar