Lydighedshold, maddag og udtagelse i sektion 1.

Igen en uge med mange aktiviteter i Skovbo. Opstart på efterårets lydighedshold, efterårssæsonens første maddag og udtagelsen i sektion 1.s patruljeklasse i Ringsted. Ved alle begivenheder var Skovbo-medlemmer i sving.

Mandag den 30. august havde Lisbeth Lyng Thyssen og Karen Olsen indskrivning for lydighedskursister i klubben, Bjæverskov.
Der kom 16 kursister, hvilket er en dejlig fremgang i forhold til sidste år. Det er herligt at se, at der er ved at komme god gang i lydighedsholdene igen. Det er en af de aktiviteter, som har lidt mest under restriktionerne i hele 2020 og foråret 2021. Vi håber, der er nye medlemmer blandt kursisterne.

Tirsdag den 31. var der maddag i klubben med Torben Alrik som vært. Det var grillaften og Torben serverede de lækreste og møreste bøffer nogen sinde. Dertil Anithas fremragende salat og bagte kartofler. Alt i alt en gourmandoplevelse med vin ad libitum, som Finn A sponsorerede. Til kaffen kage fra Gitte Koch. Ærgerligt, at blot 13 medlemmer fandt vej til denne fest.

Onsdag var der udtagelse i Ringsted til DM i Ringsted i patruljeklasse for sektion 1. I alt 5 førere og hunde deltog i konkurrencen, som var tilrettelagt af Søren Bjæverskov. Fra Skovbo deltog 2 førere og hunde, og de placerede sig pænt:

Nr. 1: Martin Lind og Laguso Hares med 220,1 point.
Nr. 2: Christoffer M.K. Andersen og Abardi Yankee med 215,1 point.

Disse flotte resultater gav naturligvis billet til DM, men også en hel oprykning til kriminalklasse til Martin og en halv til Christoffer. Stort tillykke til alle 4.
De øvrige resultater kan ses på hovedforeningens hjemmeside.

Og ugen er ikke helt slut. Søndag er der udtagelse for sektion 2 i patruljeklasse i Tåstrup. Skovbo har 3 førere og hunde med. Følg deres resultater live på hjemmesiden.

Skriv et svar