Få fuldt syn igen.

Hvis du mangler et brilleglas, kan du få det udleveret ved kassereren. Det er nemlig kassereren, der har betalt for, at det blev fundet. Glasset er uden skader.

Lyder det kryptisk, så læs videre her og få forklaringen.

Som de af jer, der kommer jævnligt i klubben, har bemærket, så har vores kaffeautomat være i uorden. Desværre havde vores sædvanlige servicemand travlt, så det endte med at blive nødvendigt at nedtage automaten og køre den til reparatør.
Det indbyggede fejlvisningsprogram kunne ikke, som det plejer, hjælpe med at finde fejlen.

Det var reparatøren, som fandt brilleglasset. Hvor han fandt det? I vores kaffeautomats kaffebeholder, altså der, hvor man fylder kaffe på maskinen.

Det var brilleglasset, som var årsag til at automaten ikke virkede. Fejlvisningsprogrammet havde ikke så meget klarsyn, at det kunne påvise dét

Måske så du ikke, at du tabte glasset i kaffebeholderen, men hvis du har set det nu, kan du altså få det udleveret hos kassereren.

PS: Kan glasset have været med i kaffeposen og derved endt i vores kaffebeholder? Man skal aldrig sige aldrig, men sandsynligheden herfor er ringe. Vurdér selv. Posepåfyldning, vakuumpakning, levering og meget mere.
Tidligere er der fundet en teske og en stor skrue fra køkkenskabene samme sted. Begge blev opdaget inden, de lavede skade.

Skriv et svar