Nye områdemestre.

Skovbo fik tre nye områdemestre ved OM-2018 på Kildegården.
Tillykke til:

Ole Boy Sørensen, og Amagers Martin, sektion 1, der vandt patruljeklassen.
Karen Olsen og Kakesttos Freya, sektion 2, der vandt kriminalklassen.
Jan Verner Larsen og Nederholms Quick, sektion 1, der var bedste område 6 deltager i vinderklassen.

Områdemesterskabet i unghundeklassen gik til Mikkel Køster, og Amagers Unick, sektion 1, fra Frederiksværk. Tillykke til ham også.
Bonus info: Unick er søn af Amos von MaKeRa og Amagers Daisy, som vi kender så godt her i Skovbo.

Frederiksværk afdeling vandt "fadet" og har lovet at passe godt på det.
Hovedlister med resultater i øvrigt kan ses på områdets hjemmeside.

Vi var 8 Skovbo figuranter og dommere i konkurrencen, som var spændende, godt tilrettelagt og vel gennemført af Mette Lindegård og hjælpere fra Frederiksværk afd.

Stort tillykke til sektion 1 med de 3 områdemestre. Vi glæder os allerede til OM-2019.

Smånyt

Tak til Susanne og Finn B. for dejlig mad på årets anden maddag. De omkring 16 medlemmer som deltog, gjorde hvad de kunne for at spise op, men selvom vi var nogle, som spiste flere pæne portioner, lykkedes det ikke.

Husk tilmelding til forårssæsonens sidste maddag, tirsdag den 8. maj. Det er grill-aften med Torben A.

På søndag, den 15. april, er der finale i Områdemesterskabet på politihundeskolen Kildegården i Farum. Jeg håber vi ses, det er en begivenhed, som er et besøg værd. Kom og støt op om Skovbos 5 hundeførere. Det er 2 fra sektion 1 og 3 fra sektion 2.

Nøgleombytningen er godt i gang. De, som endnu ikke har fået ny nøgle, kan få den tirsdage i klubben eller efter aftale med Finn B. Andersen eller formanden. Husk, der skal bruges ny nøgle fra den 30. april.

Vi har fået en forespørgsel på at lave en opvisning ved Tune kirke, som vi har sagt ja til.
Det er til en begivenhed med ganske mange mennesker søndag den 17 juni. Hvis nogen af jer har gode ideer, så kom frem. Der skal også bruges nogle hunde. Har du lyst til at deltage, så meld dig hos formanden.

Finn B. Andersen er primus motor i et arrangement den 12. juli - deltagelse i Køge kommunes "Sommersjov" for børn i sommerferien. Finn er ved at lave et program. Arrangementet starter kl.0900 og varer til kl. ca. 1300. Der skal også bruges hunde og førere den dag. Tilmelding til Finn.

Husk, at indimellem Områdemesterskabsfinalen den 15. april og Sommersjov den 12 juli er der oprykningskonkurrencerne den 28. og 29 april, lydighedsafslutning den 2. juni og en Sommerkonkurrence måske med en sommerfest formentlig den 9 juni. Oplysning herom efter bestyrelsesmødet den 17. april.

U-1-2018

U-1-2018 får ros for tilrettelæggelse og afvikling. Tillykke til Birkerød afdeling med det og til hundeførerne med flotte resultater.
For os Skovboer startede dagen med, at vore dommere, Mogens Fruergaard og Finn B. Andersen, på vej til konkurrencen blev udsat for en påkørsel, som totalskadede Mogens bil. Begge kunne, lykkeligvis, fortsætte i Finns tilkaldte bil, og om end noget forsinket, deltage i U-1 som planlagt.
Konkurrencemæssigt gik det ikke helt som vi havde håbet, men vi analyserer og kommer tilbage igen.
Resultater på områdets hjemmeside.

Kåring fredag 06-04-2018

Det blev en rigtig god fredag. Resultaterne fra kåringen blev meget hurtigt lagt ud på områdets hjemmeside, men mu får I dem alligevel.

Kåret blev:
Johnny Holt og Zerberus Fighter, Tåstrup afd. med 107,8 point.
Thomas Larsen og Bayogi Visa med 104.5 point.

To flotte kåringer, og læg mærke til, begge havde maximum point i de "store" øvelser. Det sker ikke ofte.
Tak til kåringsmand og figurant, de havde også en god dag.

Tillykke til de to nykårede som stiller igen til U-1 i Birkerød søndag. De er spændende at følge.
Tak til Birkerød for jeres smidighed ved tilmeldingen og til stambogsføreren for smidighed ved tildeling af kåringsnumre.

Som allerede skrevet en god fredag. Dejligt vejr, entusiastiske tilskuere og traditionelt sildebord efter kåringen.

Skovbo-Nyt.

Kære Skovboere.

Til alle Skovbos gourmander, der er maddag den 10 april. Det bliver hyggeligt, kom og vær med. Husk tilmelding på kalenderen.

Så nærmer tilmeldingsfristen sig for oprykningskonkurrencerne. Sidste frist til kriminalklassen, som afvikles hos os i Skovbo, er den 7. april, altså om 4 dage.

Sidste frist til patruljeklassen, der afholdes i Tåstrup er dagen efter, den 8. april.

Der skal bruges dommere og figuranter til begge konkurrencer, gør som I plejer - tilmeld jer på kalenderen.
Specielt til de P/U dommere, som er interesserede i oprykning - patruljekonkurrencen i Tåstrup giver point til det.

Endelig skal jeg henlede jeres opmærksomhed på Skovkøbing. Interessen har i år indtil nu mildest talt ikke været overvældende.
Der er tilmeldt 1 ud over arrangøren.
Det kan undre, idet der de foregående år har været meget positive tilbagemeldinger. Det var et populært arrangement, som bestyrelsen var glad for at kunne tilbyde medlemmerne.
Risiko for aflysning af dette års arrangementet og at arrangementet ikke tilbydes de kommende år, er nærliggende.
Så - hvis I blot har glemt at tilmelde jer, så gør det nu. Hvis ikke, så fortæl os hvorfor.

PS: Husk kåring fredag den 6. kl. 1200 fra klubben. Det bliver en god dag.

Dagens resultat.

Der er opnået dispensation med område og tilrettelægger af U-1-2018 for, at en hund kåret efter tilmeldingsfristens udløb kan deltage.
Derfor prøvekåring i dag og kåring på fredag. Så har vi også udnyttet dispensationen helt til grænsen, U-1 er som bekendt på søndag. Tak til tilrettelægger Lars Rishøj for hans smidighed.
Dommere i dag var Sten Holst-Christensen og Henrik Frederiksen. Henrik løb også begge stop, og Finn B. Andersen figurerede på rundering. Tak til dem for at bruge en del af 2. påskedag i klubbens tjeneste.

Prøvekåret blev:
Thomas Larsen og Bayogi Visa med 103,3 point.

Stor ros til Stevns-teamet for en god kåringsforberedelse.

Vores områdeleder, Mikkel O. Olsen, deltog, sammen med adskilligt flere, som tilskuere, og samtidigt overtog han "fadet", der skal flytte til Frederiksværk en (forhåbentligt kort) tid.