Juleafslutning med Helenes klejner.

Kære Skovboere.
Der er præcis en uge til juleafslutningen i klubben. Sidste tilmeldingsfrist er på søndag kl. 1800.
Kom og vær med og få nogle hyggelige stunder sammen med klubkammeraterne.
Det ville være særligt hyggeligt, hvis Ole Boy, Thomas, Christoffer, Dennis, David, Jens V. og Johnny kunne deltage, så kunne de samtidig få deres velfortjente præmier, priser eller gaver.
Håber vi ses alle sammen tirsdag den 17. december.

Kåringstræning.

Hej alle.

Mønstring af kåringshunde sker tirsdag den 28. januar kl. 1800 i klubben.
Alle medlemmer der ønsker at komme på kåringshold bedes møde til holdinddeling m.v.
Vi ses. Keld Andersen.
PS: Skulle nogen, som gerne vil på hold, være forhindret, så meddelelse til Keld Andersen.

Skovbos Årsfest 2019.

I år var adressen for Skovbos Årsfest flyttet ca. 9 km øst på i forhold til de seneste år. Det var ikke festudvalgets idé med adresseændringen, og det gav dem lidt mere bøvl, men også den udfordring blev overvundet med stor sikkerhed, og vi kunne holde vores Årsfest i gode rammer.

De 33 medlemmer og ledsagere, blev forkælet fra start til slut. Menuen var udtænkt og kreeret af Sten Holst-Christensen med vanlig virtuositet og elegance. Det var bare godt. En dejlig oplevelse.

Der blev uddelt præmier, pokaler og priser, faktisk ret mange. Desværre var ikke alle modtagere til stede, men de fik alligevel deres fortjente hyldes for de flotte præstationer.

Ti præmier var vundet i de officielle områdekonkurrencer. Der var tre pokaler til jubilæumsmestrene og fem til klubmestrene. Der var pokal til bedste kåringsresultat, procentpokal og fem ærespræmier med forskellige klausuler. Som toppen til sidst, de fem priser som uddeles til fire medlemmer og en hund, som har ydet en ekstraordinær indsats for klubben i 2019. Det blev uddelt 30 præmier/pokaler og priser.
Listen med modtagerne vil kunne ses på hjemmesiden om kort tid.

Det traditionelle lotteri med gode præmier var populært ligesom en quiz lavet af to af vore yngste medlemmer med baggrund i begivenheder i klubbens historie fik stor interesse, deltagelse og bifald.

Man kunne bestille den musik man helst ville danse til, og der blev da også danset indtil natmaden kom på bordet. Den var også god. En god Årsfest - tak til festudvalget for det.

For de præmie/pokal og prismodtagere, som ikke kunne være til stede, er der en god mulighed for at få dem tirsdag den 17. december, hvor der er juleafslutning med Helenes berømte klejner m.v.

Årsfest 2019

Hej alle Skovbo’er

Kom ud af busken, der er stadigvæk ledige pladser til årsfesten 2019.
Det er lørdag d. 23 november i Lidemark forsamlingshus det ligger på Lidemarksvej 64 4632 Bjæverskov.

Det er Sten Holst der står for maden:
Forret:
Flødelegeret skovsvampesuppe.

Hovedret:
Kalve Tournedos.

Dessert:
Blødende hjerte med hjemmelavet vaniljeparfait.

Natmad:
Gullaschsuppe

Der er selvfølgelig øl, vand og vin ad libitum og hele herligheden koster kun 350kr pr person.

Ind på kalenderen og tilmeld jer.

Festudvalget

Lydighedsafslutning m.m.

Hej Skovboere.
Der er mange gode og stemningsfulde billeder på hjemmesiden fra afslutningen for lydighedsholdene søndag den 10. november.

Det blev en særdeles veltilrettelagt Skovbo begivenhed med 9 hunde og førere i lydighedskonkurrencen. Alle støttede hinanden og glædede sig over præstationerne. Der var en meget fin stemning.
Stort tillykke til alle, særligt de 3 præmiemodtagere.
Maria Koldenborg, der var tilrettelægger, har allerede på hjemmesiden skrevet meget præcist og slående om oplevelsen og takket de deltagende, en tak som bestyrelsen tilslutter sig.

Det er en kæmpe succes for lydighedsholdne, når de som i år giver os 3 nye medlemmer. Tak for indsatsen til alle instruktørerne i 2019: Maria Koldenborg, Jimmi Koldenborg, Lisbeth Lyng Thyssen, Karsten Staanum, Jens V. Hansen, Camilla Nielsen, Karen Olsen og Torben Nielsen.

Som I også har kunnet læse, har Maria Koldenborg valgt at stoppe som formand for lydighedsudvalget. I bestyrelsen har vi været glade for samarbejdet med Maria, men accepterer, om end modstræbende, hendes beslutning. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med en altid velforberedt, positiv og fokuseret lydighedskoordinator. Vi vil savne dig.

Det betyder også, at der fra årsskiftet er en ubesat position som formand for lydighedsudvalget. Bestyrelsen modtager gerne ansøgninger.

Har I bemærket, at gulvet på vores balkon er renset. Thomas Larsen har brugt sin ekspertise til at gøre det sikkert at færdes der. Fliser og tag har også fået en omgang. Tak til Thomas.

Til sidst et forsinket tillykke med et desværre af klubben til nu upåagtet 45-års jubilæum.
Mogens Fruergaard havde mandag den 4. november været medlem i Skovbo afdeling i 45 år. Stort tillykke og tak til Mogens for hans lange medlemskab og hans i hele sit medlemskab fortsatte arbejde for klubbens trivsel.

Vinderhundenes klubmesterskab lørdag den 9. november.

Den sidste konkurrence i Skovbo i 2019 blev klubmesterskab for vinderhundene.
Sidste år, i 2018, kunne vi om vinderhundenes klubmesterskab læse: ”Seks af Skovbos ti vinderhunde stillede op”.
I år var det: Fire af Skovbos seks vinderhunde stillede op. Vi har mistet, men heldigvis er nye på vej.
Line Holm Hels debuterede som konkurrencetilrettelægger, og det gjorde hun rigtig godt. Gode øvelser med en rimelig sværhedsgrad. Tillykke til Line og hendes hjælpere. Det må hun gerne gøre igen.
Tolv gode medlemmer var samme med Line stået tidligt op og havde forberedt det hele for hundeførerne.
Der var morgenbord, god, spændende konkurrence, godt selskab og til slut dejlig gullaschsuppe kreeret af Sten Holst-Christensen. Tak til jer alle. En rigtig Skovbodag, hvor der var tænkt på det hele. Resultaterne:
Klubmester 2019 i vinderklasse: John Nielsen og Sund Hund Enzo med 205,7 point.
Nr. 2: Keld Andersen og Asser vom Lahnblick med 195,7 point.
Nr. 3: Rene’ Lindhardt og Amagers Zif med 192,3 point.
Nr. 4: Jens Andreasen og Amagers Helga med 182,9 point.
Tillykke med resultaterne og husk nu at komme til årsfesten og være med til at hylde alle 5 klubmestre og alle de andre præmiemodtagere..
Der vil komme en ændring af adressen for årsfesten. Det bliver ikke i Gørslev forsamlingshus. Hold øje med hjemmeside og Facebook-siden.

U-2-2019 i Frederiksværk

Hej Skovboere.

U-2-2019 i område 6 er afviklet i Frederiksværk afdeling med 14 hunde til start. Det gav området 4 nye patruljehunde og 6 halve oprykninger.
Tak til Frederiksværk afdeling for en god konkurrence og tillykke med jeres nye klubhus og plads. Det fungerede perfekt.

Ni Skovbohunde var tilmeldt. Desværre fik en hund en skade, som medførte afbud. Otte hunde og førere fra Skovbo stillede til start. Det blev til 1 ny patruljehund og 5 halve oprykninger til Skovbo. Tillykke med resultaterne, se dem herunder og på hovedforeningens hjemmeside:

Nr. 3: Eva Pedersen og Dana von der Burg Bilstein med 171,6 point,
Nr. 4: Dennis Rasmussen og Zerberuzdk Gangster, kld. Messi, med 167,8 point
Nr. 5: David Woodfield og Heitahs Holly med 167,5 point.
Nr. 8: Rene’ Lindhardt og Amagers Harvey med 165,2 point,
Nr. 10: Jeppe Fabrin Ditzel og Schæferhavens Debbie, kld. Soya, med 160,5 point.
Nr. 11: Annitha M. Alrik og Amagers Figo med 158,0 point.
Nr. 12: Jimmy Laustrup og Sund Hund Modi, kld. Messi, med 153,6 point.
Nr. 13: Morten Theo Frederiksen og Terrorzone Zombie med 150, 3 point.

Tillykke også til nr. 1 og 2, Mads Nørgaard og Møllers Leo fra Birkerød og Lars E. Nielsen og Amagers Uran fra Tåstrup.