Meddelelse fra dommerinstruktørerne

Hej Skovboer,
Dommeruddannelsen i område 6, der afvikles i Skovbos klubhus onsdage fra 18.00 vil være afsluttet den 20. marts, 2019. Vi har selve dommerprøven den 6. april, 2019, hvor klubhuset er reserveret fra kl. 8.00 og det meste af eftermiddagen.

Der bliver senere, formentlig her i foråret, også afviklet kursus og dommerprøve for aspiranter til "dommer i alle klasser" fra både område 5 og 6 fra Skovbo klubhus. Vi vender tilbage så snart, vi har en tidsplan klar for denne aktivitet. Der er ikke tale om et længere forløb.

Venlig hilsen

Torben Nelleman Nielsen og Mogens Fruergaard

Tak til de, som sprang til.

Der er nu navne på de 12, som skal stå for udtagelsen til områdemesterskaberne i kriminal- og vinderklasse lørdag den 23.
Flot, at der bliver reageret så hurtigt, når der er behov for hjælp
Tak til de 8, som straks tilbød deres hjælp. Det er skønt at være tilrettelægger med medlemmer af sådan kvalitet.

Stor tak også til de ligeså mange, som skal stå for udtagelsen i unghunde-og patruljeklassen søndag den 24.

Mere end 30 skovboere dyrker deres sport de 2 dage. Vi skal jo helst vinde "fadet" tilbage. Det bliver 2 gode dage. Kom og vær med.

Vil du hjælpe lørdag den 23.

Til lokaludtagelserne til OM lørdag den 23. februar er tilmeldt 3 vinderhunde og 4 kriminalhunde. Det er rigtig godt.
Torben Alrik og Keld Andersen tilrettelægger. Der lavet en tidsplan, med 4 standpladser, og med sidste hund færdig kl. 1320.
Der er tilmeldt 4 dommere/figuranter, det er ikke godt. Til en fornuftig afvikling skal der bruges mindst 12 hjælpere, læs dommere/figuranter. I bliver nødt til at hjælpe os, ellers kan vi ikke afvikle udtagelsen.
Ingen skal holde sig tilbage, alle kan hjælpe. Tilmelding direkte til Keld A.

Instruktør søges.

Kære Skovboere.
Der mangler en instruktør til lydighedsholdene i Hårlev, som starter søndag den 24. februar. Det haster altså lidt. Der trænes søndage fra kl. 0930 til 1030. Mange elever har forhåndstilmeldt sig, derfor er der brug for en instruktør mere. Vi vil være meget kede af at måtte afvise elever. Derfor meld dig og kom med i et super godt team, så støtter du vor sport og klubben.

Kåringshold foråret 2019.

Der var tirsdag den 29. d.s. mønstring for kåringshunde. Kun 4 kåringshunde mødte til mønstringen, medens 2 mere havde forud tilmeldt sig.
De 6 blev fordelt på onsdags- og torsdagsholdene.
Torsdagsholdet starter den 31. januar i klubben medens onsdagsholdet starter den 6. februar også i klubben.
Skulle datoen for mønstringen være forbigået opmærksomheden hos nogen der sigter mod en kåring, så snarest henvendelse til formanden på 28718683.
Det haster, hvis I vil på kåringshold foråret 2019.

Lydighedsinstruktør til Hårlev.

Kæte Skovboere.
Der mangler en lydighedsinstruktør til Hårlev. Der er brug for hjælp søndage fra 0930 - 1030. Der er planlagt start i uge 9 og afslutning ca. 11. maj. Der er mulighed for afløsning. Nærmere hos formand for lydighedsudvalget Maria Koldenborg. Det er en værdifuld hjælp til din forening. Foråret er på vej, det bliver en god oplevelse.