Områdemesterskab Del I 2022

I går søndag d. 6. marts blev del I af områdemesterskabet afviklet med Frederiksværk/Gribskov PH som arrangør. Vejret var fint, og arealerne ligeså, så udgangspunktet for en god konkurrence var på plads. Skovbo stillede med fuldt hold til konkurrencen, så der var også chance for at få et fornuftigt antal point med hjem. Dog skulle det vise sig, at især marken valgte at beholde en del point (alle resultaterne kan ses her: https://phomraade6.dk/Nyheder/290/). 

På trods af det kunne både Gitte Koch med To-se-ta's Frigga kld. Carla og Jens Andreasen med Amager's Helga gå sejrrigt derfra, da de begge vandt med hhv. 161,0 og 191,2 point. Jens vidste godt at han ville vinde, for han var eneste vinderhund i konkurrence på dagen pga. afbud (Corona). Det tager vi med - stort tillykke til dem begge. 

Derudover deltog René Lindhardt med Amager's Harvey og Dennis Rasmussen med Zerberuzdk's Gangster kld. Messi, og de fælles anstrengelser betød, at Skovbo i Del 1 fik skrabet 560, 4 point sammen, hvilket rækker til en foreløbig 2. plads 14,4 point efter Taastrup. Trods alt et fornuftigt udgangspunkt før Del II og finalen, hvor Jens & Gitte har kvalificeret sig som vindere i deres klasse. 

I finalen får de følgeskab af Dennis, der ligeledes har kvalificeret sig, da de 2 konkurrenter i patruljeklassen var fra Sektion 1, og derfor ikke kan stille i Sektion 2 til finalen (Tak til Keld for den oplysning). 

Del II afvikles d. 20. marts i Roskilde, hvor Skovbo igen stiller med fuldt hold: 

Vinderklassen: Line Holm Hels og Amager's Qualli kld. Luna Kriminalklassen: Anna Andersen og Tigerdyrets Albert Patruljeklassen: Per Due Jensen og Amagers Rasko Unghundeklassen: Allan Pihl og Tigerdyrets Delta