Udtagelse Kriminalklassen i Skovbo

Lørdag d. 27. august blev der afholdt udtagelse i kriminalklassen i Skovbo. Vejret viste sig fra start af fra sin mindre pæne side, da det insisterede på at åbne for sluserne. Senere på dagen blev det dog opholdsvejr, men det gav alligevel lidt udfordringer til både dommere, figuranter, hunde og førere. Resultatlisten afspejler da også dette, som kan findes her: https://www.danskpolitihundeforening.dk/side/4/Hovedlister udtagelseskonkurrencer.

På trods af de svære forhold, fik vi en deltager mere med til DM, idet Anne Andersen med Tigerdyrets Albert kvalificerede sig med 210,6 point (endda uden at opnå point i øvelse 5, afdækning), og en 2.-plads i konkurrencen. Vinder blev Mikkel Olsen med Sund Hund Kira fra Taastrup, der dermed også kvalificerede sig til DM med et resultat på 214,5 point. Kæmpe tillykke til dem begge - og pøj-pøj til dem og Martin Lind og Laguso Hares (Batman) når de drager til DM i Århus.

I den anden ende af resultatlisten var det tydeligt, at især spor og rondering blev dyre bekendtskaber for deltagerne - for Annitha Alrik blev øvelse 9 desværre ikke fuldført, da Amager's Figo viste sig fra sin lidt egenrådige side i skoven, og udvidede området en hel del. Derfor nåede de heller ikke øvelse 10, men de blev genforenet, og begge er i god behold.