Jubilæumskonkurrencen 2022

Vi havde i år 2 deltagere til vores Jubilæumskonkurrence, selvom der er 3 Skovboere, der har kvalificeret sig til DM. Line Holm Hels havde valgt at trække sig, da Amager's Qvalli (Luna) ikke var helt fit for fight, og derfor var der ingen konkurrence i vinderklassen.

Men Anne Andersen med Tigerdyrets Albert og Martin Lind med Laguso Hares (Batman) dystede i kriminalklassen, og det skulle vise sig, at de begge fik lidt erfaringer med sig hjem. Bl.a. fik Anne og Albert afprøvet at rondere på en svampejæger, der ikke liiiiige var en del af øvelse 9 oplægget - men det blev håndteret på bedste vis. Martin og Batman oplevede på den anden side, hvor ubarmhjertig skoven og marken kan være, når det ikke lige kører - så de endte på andenpladsen med 167,5 point, og dermed Anne og Albert på førstepladsen med 199,6.

Tillykke til dem, og en stor tak til dommere, figuranter og øvrige hjælpere, der gjorde det muligt at afvikle konkurrencen. Og selvfølgelig også et stort pøj-pøj til Anne, Martin og Line, når de skal til DM.