Dommeruddannelse i Skovbo

Kære Skovboer, 

Hermed lidt opdatering omkring årets dommeruddannelse i område 6. Vi har i år 5 aspiranter 2 fra Skovbo, 2 fra København og 1 fra Taastrup, der alle viser gode takter og evner for opgaven. 

Uddannelsen fortsætter med at blive afviklet på onsdage, hvor vi beder om jeres forståelse for, at vi har reserveret klubhuset fra kl. 17.30. Selvfølgelig kan I hente drikkevarer, men vi beder om, at I ikke "slår jer ned" efter 17.30. 

Onsdag den 9. november har vi første prøvebedømmelse, hvor vi også har reserveret haven. Vi beder om, at I ikke planlægger hverken at komme i klubhus eller i haven og dermed også overdækningen. 

Søndag den 4. december har vi den anden prøvebedømmelse. Vi har ikke skoven og mark på plads endnu, men beder om at have klubhus for os selv. 

Sidste onsdag er den 7. december. 

Lørdag den 10. december har vi selve dommerprøven, hvor vi reserverer både klubhus og haven, og vi beder om, at I ikke kommer denne dag hverken som Huf eller publikum. Mark og skov vender vi tilbage med. 

Det er andet år, at vi afvikler dommeruddannelsen med start umiddelbart efter DM for ikke at forstyrre træningen op til udtagelser og DM. 

Har I spørgsmål er i velkomne til at ringe til Torben eller Mogens. 

MVH 

Torben, Dennis og Mogens