Udtagelse til områdemesterskaberne i Unghunde og patruljeklassen

Søndag d. 12. februar blev de 4 hundeførere og hunde, der skal konkurrere i unghunde- og patruljeklassen, udtaget. Vejret var fint, og arealerne til rådighed kunne der heller ikke klages over - og det kunne der  heller over de resultater, der blev leveret. Det lover godt for konkurrencen, hvor vi håber at få fadet retur fra Taastrup.

I unghundeklassen bliver Skovbo repræsenteret af Thomas Larsen og Hulgaard's Wela, der med 174,9 point i dagens konkurrence vandt, og Sten Holst-Christensen og To-Fast Karlo, der med 174,6 point endte på andenpladsen. Tredje deltager var John Buller Nielsen med Tigerdyrets Devon, der med 161 point kunne indtage tredjepladsen.

I patruljeklassen bliver det Allan Pihl med Tigerdyrets Delta, der vandt med 228,4 point i dagens konkurrence, og Gitte Koch med To-se-ta's Frigga (Karla), der snuppede andenpladsen med 223,6 point, der skal stille for Skovbo. Sara Holm Hels, der debuterede i patruljeklassen, blev nr. 3 med 213,0 point, og på 4. pladsen med 154,5 point kom Niklas Mejlhart og Amager's Nolan (Basso).

Der skal lyde en stor tak til tilrettelægger, dommere og figuranter, der gjorde dagen mulig - især Lyal fra Næstved, der hjalp med at løbe 11'er. Det endte med at blive en rigtig god Skovbodag.

Hovedlister og billeder herunder - tak til Sara for billeder: