Udtagelse vinderklassen

Søndag d. 27. august havde Skovbo værtsskabet for udtagelseskonkurrencen i vinderklassen. Der stillede i alt 4 ekvipager, hvoraf de 2 var fra Skovbo, nemlig Anne Andersen med Tigerdyrets Albert og Line Holm Hels med Amager's Qvalli (Luna). Vejret var rigtig fornuftigt til formålet, og arealerne var der bestemt heller ikke noget at udsætte på. Tidsplanen var lavet med omhu, så der var ingen stress på for hundeførerne grundet tidspres. Til gengæld var det ret frustrerende, at genstande, som hunden markerede for på sporet, ikke kunne findes af hundeføreren. Ligeledes blev der på feltet søgt bravt, men ingen kunne rydde den disciplin heller - det var der dog en god forklaring på, idet ingen (heller ikke figuranterne) kunne finde den 20 cm lange sorte sytråd, der placeret ca. 870 m ude på sporet. På feltet var der 3 henkastede genstande på ikke-overtrampet underlag, bl.a. en 5 mm møtrik og en 1-krone. De ikke fundne 1-kroner blev dog behørigt indsamlet af figurant (og revisor) Mogens Fruergaard - så regnskabet burde stemme.
Ronderingen viste sig også at være en udfordring for vore 2 skovboere, så da hovedlisten var gjort op, lå Anne på en 3.-plads med 183,8 point og Line på en 4.-plads med 187,7 point. For Anne var det dog nok til at indløse endnu en DM-plads til Skovbo, så stort tillykke med det (det kunne høres i klubhuset, da de øvrige resultater i landet blev opdateret, og Anne rykkede ind i DM-rækken :0))
Der skal også lyde en stor tak til tilrettelægger Torben Nielsen med god hjælp fra Mogens Fruergaard, alle dommere, figuranter og listefører, kantinen for gode madpakker m.m., listefører og heppere, der alle var med til at gøre det til men god Skovbodag.
Hovedliste og DM-udtagelsesliste herunder: