Jubilæumskonkurrencen 2023

Lørdag d. 9. september blev den 39. udgave af jubilæumskonkurrencen afholdt i et fantastisk godt vejr - især for årstiden. Tilrettelægger Keld Andersen og arealmand Finn Benny havde haft travlt med at finde egnede arealer, og det var løst til UG.
Vi havde 2 deltagere i hver klasse, da 3 af de 8 udtagne DM-deltagere desværre ikke kunne deltage af forskellige årsager og Mikkel Olsen med Sund Hund Kira fra Tåstrup  PH var inviteret med i Vinderklassen. Her var det nemlig kun Anne Andersen med Tigerdyrets Albert, der havde kvalificeret sig fra Skovbo.
I patruljeklassen deltog således Allan Jelvard Pihl med Tigerdyrets Delta og John Buller Bager Nielsen med en kuldbror, nemlig Tigerdyrets Devon - det skulle vise sig at blive ret tæt de to imellem.
I kriminalklassen stillede Jeppe Holm Ditzel med Schæferhaven's Debbi (Soya) og René Lindhardt med Amager's Harvey.
Jubilæumskonkurrencen afholdes for at vore DM-deltagere kan få pudset formen af inden det går løs for alvor, og sværhedsgraden så også ud til at være skruet lidt op i forhold til udtagelseskonkurrencerne, når man ser på hovedlisterne. Især spor, felt og rundering holdt godt fast i pointene, og da alle sommersedler var gjort op, endte resultaterne som følger:
PTR: Både Allan Jelvard Pihl og John Buller Bager Nielsen endte på 199,0 points, og står derfor begge som nr. 1 på hovedlisten - men ved pointlighed findes vinderen ved at kigge på resultatet for rundering, og derfor endte det med at Allan Jelvard Pihl og Tigerdyrets Delta løb med pokalen. 
Krim: Her var det også tæt, men Jeppe Holm Ditzel og Schæferhaven's Debbi (Soya) endte med at vinde med 178,3 points og René Lindhardt og Amager's Harvey sluttede på 173,5 point.
Vinder: I vinderklassen blev der udvist fin gæstfrihed, idet Mikkel Olsen og Sund Hund Kira kunne rejse fra Skovbo med pokalen i hus  med et resultat på 199,8 points, mens Anne Andersen og Tigerdyrets Albert endte på 186,5 points.
Stort tillykke til vinderne, pøj-pøj til alle deltagerne (også Sara Holm Ditzel, Martin Lind, og Sten Holst-Christensen, der ikke kunne deltage i går) og stort tak til dommere, figuranter, tilrettelægger, arealmand og det samlede kantinehold.

10'er- og 11'er-figuranten var Karsten Nielsen fra Østsjælland. Hovedlister og billeder herunder - tak til Sara Holm Ditzel for billeder.